9:00 - 18:00

Hizmet Saatlerimiz Pzt-Cuma

(0212) 514 0484

Şimdi İletişime Geçin

Facebook

Twitter

 

Hakkımızda

Erikel Hukuk > Hakkımızda

Erikel Hukuk, Türkiye’nin uzun süredir önde gelen hukuk bürolarından olup, uzun süreçte, yılların verdiği tecrübe ile birlikte hızla büyüyerek sektörün başarılı bürolarından kabul edilmektedir. Hukuk Büromuz, gerek uluslararası platformda Türk müvekkillerle, gerekse Türk piyasasındaki uluslararası faaliyet gösteren yabancı müvekkillerle çalışmakta ve her türlü hukuki hizmeti ifa etmektedir.

Erikel Hukuk olarak organize olduğumuz ve hukuk çalışmalarımızı yürüttüğümüz Hukuk Büromuzda, hâlihazırda tecrübeli avukatlarımız, azimli ve dinamik stajyer avukatlarımız, danışmanlığımızı yapmakta olan sosyoloğumuz, müvekkillerimiz ile iletişimimizi sağlıklı olarak devam ettirmemize yardımcı halkla ilişkiler uzmanımız, adliye işlerinde de uzman icra takip elemanlarımız ile birlikte size hizmet etmek ve yardımcı olmak üzere çalışma yapmaktayız.

Erikel Hukuk, elbette hukukun içerisinde olan bütün alanlarda ve konularda danışmanlık ve avukatlık hizmeti sunmaktadır. Büromuz, gerekli gördüğü hallerde ise başka illerdeki hukuk büroları veya yabancı ülkelerdeki hukuk büroları ile koordineli olarak çalışabilmektedir. Bunun yanında, gerektiğine Üniversite bünyesinde bulunan ilgili branşlardaki hukuk hocalarından dahi danışmanlık hizmeti almaktadır.

Bir dönem “Libya Arap Halk Cemahiriyesi” Devletinin, “İstanbul Konsolosluğunun” Hukuk Danışmanlığını yapan Hukuk Büromuz “Devletler Özel Hukuku” Konusunda da tecrübe sahidir.

Erikel Hukuk, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ndeki eğitimini 1991–1996 yılları arasında tamamlamış olan Av. Yusuf Erikel tarafından 1998 yılında kurulmuştur.

Erikel Hukuk, bilgi birikimli ve deneyimli kadrosuyla müvekkillerine eksiksiz ve nitelikli hizmet sunmaktan mutluluk duyar. Tüm bu açıklamalar ışığında “Avukatlık Hizmetleri” ve “Hukuki Danışmanlık Hizmetlerini” mevzuattaki yasalar, İstanbul Barosunun tavsiyeleri ve yapacağımız sözleşmeler uyarınca çalışmalar yapabileceğimizi arz ederiz.

Ey iman edenler, Allah için hakkı ayakta tutanlar ve adaletle şahitlik yapanlar olunuz. Bir kavme olan kininiz, sizi adaletsizliğe sevk etmesin. Adaletli olun, çünkü o, takvaya daha yakındır. Allah'tan korkun. Şüphesiz Allah, yaptıklarınızdan haberdardır.

Şimdi İletişime Geçin

danşmanlık hizmet